top of page

WIE IS F'HAIRYTALE

Welkom bij F'Hairytale, waar jouw haarwensen werkelijkheid worden! Ik ben Sharona, de gepassioneerde zaakvoerster van ons gezellige salon, gelegen in de sfeervolle Kloosterstraat te Herenthout. In tegenstelling tot de grote salons streven wij ernaar om een persoonlijke en unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

 

Bij F'Hairytale geloven we in de kracht van aandacht en kwaliteit. Als kleinschalig salon heb ik de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan elke klant, waardoor ik niet alleen je wensen beter kan begrijpen, maar ook een grondige analyse kan maken om het perfecte resultaat te behalen. Een goede snit vormt de basis voor alles wat we doen, en ik ben trots op mijn specialisaties, waaronder het plaatsen van extensions, kleuringen, balayages, bleaches en het creëren van prachtige pastelkleuren.

 

Bij je eerste bezoek nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en geef ik eerlijk advies gebaseerd op mijn expertise. Ik ben ervan overtuigd dat communicatie essentieel is voor het bereiken van de gewenste resultaten, en mijn doel is om een vertrouwensband op te bouwen met elke klant.

 

Mijn toewijding aan kwaliteit blijkt uit mijn voortdurende streven naar verbetering en vernieuwing. Ik blijf mezelf bijscholen door het volgen van cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Op die manier kan ik altijd de meest up-to-date diensten aanbieden en voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze gewaardeerde klanten.

 

Bij F'Hairytale staan we voor meer dan alleen een knip- en kleurbehandeling; we streven ernaar om een unieke en betekenisvolle ervaring te creëren die verder gaat dan de oppervlakte van schoonheid. We nodigen je uit om de magie van F'Hairytale te ontdekken en samen met ons een reis te maken naar het perfecte kapsel dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Kom langs en ervaar zelf de bijzondere wereld van F'Hairytale, waar we niet alleen jouw haar transformeren, maar ook een glimlach op jouw gezicht toveren.

n-lR9385YpBZlxV7gZ8OzXA-lg--opt.jpeg
n-lR9385YpBZ7dMpWj8OzXA-lg--opt.jpeg
n-lR9385YpBZvBW6On8OzXA-lg--opt.jpeg
n-lR9385YpBZyYO2ED8OzXA-lg--opt.jpeg
bottom of page